Jump to content

denmark/sweden?


Duff-e

Recommended Posts

this question is mostly directed towards mazy since i dont know anyone else that lives in denmark

whats the deal with this bridge or tunnel or something that linked the 2 countries? i was watching the discovery science channel and all these danish people were getting emotional about not being able to ride the ferry anymore or some shit. help me understand the crazy ways of your culture.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

I'm from Finland. Sweden is our (hated) loved neighbourg. Swedish is pretty easy to learn to speak cause you actually can get some idea what they're talking about. Danish...shit the writing is almost the same but the acsent....holie shit thats weird.

For the rest of the message i'm insulting you and your families in finnish.

Juhannus tuli ja meni. Tällä kertaa selvinpäin ja olen tyytyväinen että päädyin alkoholittomaan ratkaisuun. Maailma vaan näyttää niin erillaiselta jos on selvinpäin porukassa, missä muut ovat varsin alkoholisoituneessa tilassa. Olisin aivan hyvin voinnut olla samanlaisessa tilassa iloitsemassa rusketusraitojen sid-version (oli muuten parempi versio kuin alkuperäinen) ja Weird Al Yankovicin polkkabiisien tahtiin, mutta sen sijaan menin nukkumaan "ajoissa" ja lähettelin tekstiviestejä toisen, selvän juhannuksen humalaisessa porukassa valinneen ihmisen kanssa.

Tarkoituksena oli olla juhlapaikalla koko viikonloppu, mutta lauantaina tuli yhtäkkiä valtava koti-ikävä Helsinkiin takaisin. En tiedä johtuiko se juuri ratkaisustani olla juhlimatta kuin viimeistä päivää vai ihan vaan työväsymyksestä. Mieli halusi rauhaan kotiin lataamaan akkuja, ennen kuin alkaa taas rankka työviikko.

Kerran parissa vuodessa pakotan itseni syömään makkaraa, ja päätinkin tämän vuoden makkarakiintiön kuluttaa näin juhannuksena. "Kämppingi" matkasi laukussani Helsingistä Lempäälään ja sieltä takaisin ennen kuin avasin sen ja valmistin tuota suomalaista klassikkoa.. Uunimakkaraa juustolla! Jo pelkkä makkaran käsittely sai minut voimaan pahoin, haju joka tarttuu käsiin on niin järkyttävän voimakas että vähemmästäkin menee maha sekaisin. Sinnikkäänä suomalaisena päätin kuitenkin syödä kypsän makkaran sinapin ja ketsupin kera, ja vielä oluella huuhdeltuna kurkusta alas. Pakottamalla pakotin itseni "nauttimaan makkaran ihanista aromeista ja kiinteästä koostumuksesta" tuloksena vain hyvin.. hyvin paha olo. Ei kiitos makkaraa enää tänä vuonna.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...